Wie wij zijn

Intergraal

Samenhang tussen het menselijke en zakelijke. Elke verandering is een deel van een geheel.

Genuanceerd

In perspectief en context plaaten

Concreet

Hands-on aan het werk voor bereiken van resultaten.

Vindingrijk

In staat om mogelijkheden te zien die anderen niet zien.

Wij werken graag met MKB directeuren, ondernemers en managers die grip willen houden op de continue veranderende wereld. Wij geloven in het ontwikkelen van veranderkracht, het begrijpen van situaties met al haar dynamiek en integraal veranderen door kleine, gedegen stappen. Dat doen we bij voorkeur door te sparren en gepersonaliseerde trainingen on the job, in aansluiting met wat kan en nodig is. Wij werken:

Referenties

Lees verder

Uitgevoerde opdrachten per branches/organisaties

Overzicht

Missie en visie

Wij geloven in samen, oplossingen vinden in samenhang tussen het menselijke en het zakelijke, om succes te kunnen krijgen moeten alle zaken op orde zijn, balans tussen zelf en van anderen leren, balans in nadenken en doen, gezond zijn uit vele elementen bestaat, waaronder lachen.

Je moet het alleen doen, maar niemand kan het alleen, weten wie je echt bent en vandaar uit je koers bepalen, blijven geloven in wat je doet, ook als zit het tegen, kwetsbaar durven te zijn, echt weten op basis van kennis is, dat vertrouwen heel erg belangrijk is, dat de key liefde is, voor jezelf, voor anderen, voor uw omgeving, professie en het leven.

Wij geloven in balans tussen voelen, denken, intuïtie, weten en doen, dat zaken in een context plaatsen waardevol is, dat de meeste competenties te ontwikkelen zijn, dat compassie een van de mooiste menselijke eigenschappen is, dat de juiste doelen stellen belangrijk is, dat doelen ergens toe leidt, dat veranderen nodig is om je doel te bereiken waarbij je het goede behoud en waarbij je weet wat niet veranderbaar is.

Wie zijn Change-Experts?

 
Norbert Huijzer
Verandermanager & Sparringpartner

Lees verder
 
Walter Wittkamp
Enterprise architect en verandermanager

Lees verder
 
Nathalie Bourne
Specialist in écht samenwerken

Lees verder
 
Bregtje Cals
explainer videos | design | webdesign | campaign strategy | campaign design

Lees verder
 
Pieter de Zwart
Acquisitie, lead generation en cold calling

Lees verder
 
Joost Schouten
Specialist in Serious games voor Verandertrajecten

Lees verder

Andere activiteiten

Intervisie
Samen ontwikkelen

Lees verder

Stand
Een congres, seminar of event nog interessanter maken

Lees verder

Ben je er aan toe om veranderingen te realiseren?
Veranderingen die zorgen dat je organisatie, je team of je afdeling daadwerkelijk hun doelen gaan behalen en de veranderkracht wordt vergroot?

 

Check het

Referenties

“Het is heel fijn om in Norbert een profi partner te hebben om samen naar ambitieuze, realistische doelen toe te werken. Het doorlopen van de sessies gaf mij een sterk gevoel van groei: uitstijgen boven mezelf en boven mijn conculega’s. En daarnaast is Norbert ook nog eens hele aardige vent. Aanrader voor iedereen die de ondernemer 2.0 in zichzelf naar boven wil halen! ”

Frank Plaats, zelfstandig ondernemer, communicatie ontwerper.

Meer weten?!

Wij versterken je graag. Neem contact met ons op.