Training Met iedereen kunnen omgaanJe gaat met allerlei soorten van mensen om. Bij veel daarvan heb je een "click". Het samenwerken verloopt prettig en het lijkt allemaal vanzelf te gaan. Het geeft je energie. Bij een bepaalde groep gaat het niet vanzelf, je doet extra moeite maar het slaat niet aan. Je krijgt er niet voldoende grip op. Het kost je energie. Deze training is bedoeld voor ondernemers, managers en directeuren die ook die groep mensen op waarde willen schatten. Begrijpen wat hun beweegt, motiveert en daarop op, op de juiste manier, aan op kunnen sluiten. Dit gebeurt op basis van de kleuren van Spiral Dynamics.

Inhoud training

Met de training begrijp je mensen op basis van de kleuren en je weet het in je dagelijkse praktijk meteen te gebruiken. De training is als volgt opgebouwd:

  • Online: Uitleg over de kleurentheorie (Spiral dynamics)
  • Face 2 face sessie à 2 uur: Herken de kleuren om je heen
  • 3 Skype sessies à 10 minuten: Feedback herkennen kleuren in jouw dagelijkse praktijk
  • Face 2 face sessie à 2 uur: Aansluiten op basis van kleuren
  • 3 Skype sessies à 10 minuten: Feedback aansluiten op basis van kleuren in jouw dagelijkse praktijk

Doorlooptijd: 40 dagen
Tijdsinvestering: circa 10 uur (gemiddeld 1/2 uur per week)
Planning: precies afgestemd op jouw agenda
Inclusief: Webapps Kleuren en KennisCloud en het boek Driven by Dialogue Bijzonder: De interactie en steeds inspelen op de actualiteit


Resultaat

  • Beter begrip van mensen en situaties
  • Je kunt aansluiten
  • Geeft je grip in elke situatieTrainingsvorm

persoonlijk
Gepersonaliseerd
800 euro

- Planning afgestemd op jouw agenda
- Face 2 face sessies op bijzondere locaties in Amsterdam

Referenties

"“Met de mensen op hun waarde training van Norbert heb ik meer inzicht gekregen in de verschillende persoonlijkheden van mensen. Het heeft mij met name geholpen om de mensen die het minste op mijzelf lijken, op zo’n manier te adviseren vanuit mijn eigen vakgebied imago consultancy en styling, dat de boodschap en het advies doeltreffend bij hen aankomt. Mijn advies aanpak is daarmee succesvoller geworden. Ik kende al de 4 kleuren theorie maar deze methode met 7 kleur persoonlijkheden zorgt echt voor verdieping. Norbert is een enthousiaste persoon met veel ervaring op verandermanagement en de Spiral Dynamics kleurtheorie. Hij weet de informatie goed en helder over te brengen zodat je gemotiveerd wordt om er zelf mee aan de slag te gaan. De combinatie van persoonlijke training en skype heb ik als prettig ervaren.”

Desiree Grijpma-Hidding, Imago Stylist, Second Impression

Met iedereen kunnen omgaan?

Doe dat door mensen op waarde schatten.