Producten

change chart

Fixed what work, fixes what fail

Je hebt intenties. Deze brengen veranderingen met zich mee. Wat verandert en wat verandert ermee? Wie zijn betrokken? Wat werkt goed? 

Je geeft jezelf een realistisch overzicht van de verandermogelijkheden. 

Lees verder >

Veranderplan

change design

 verantwoord aan de slag
 
Met een Veranderontwerp realiseer je je intenties. Met een Veranderontwerp van Change Experts maak je veranderen heel concreet. Met een doordacht ontwerp voorkom je onnodige fouten en ga je gefocust op je veranderdoel af. Zonder verspilling van tijd of geld en het geeft energie. 
 

Lees verder >

change training

leren van iets iets anders te maken 

Je kunt goed met veranderingen omgaan en met je gevoel en je ervaring lukt het je om mensen, team en organisatie mee te nemen in transformaties. In sommige situaties gaat toch wat moeizamer. Om te kunnen veranderen als mens, manager, directeur, team of organisatie heb je specifieke competenties nodig. De gevarieerde trainingen van Change Experts sluiten precies aan op wat nodig is en maakt dat je kunt veranderen . 

Lees verder >

change strategy

een baken in onstuimige zeeën

Geen enkele organisatie kan zonder een veranderstrategie. Veranderingen komen in een moordend tempo, aantal en complexiteit op organisaties af. Steeds zullen er keuzen moeten worden gemaakt over wat kan en wat moet.

Lees verder >

personal change design

Veranderen om plezier in je werk te krijgen

De werksituatie waar je nu in zit knelt. Je bent erop uitgekeken en je ben toe aan iets anders. Echt iets anders, met een plezier en zingeving voor jezelf, voor anderen en mogelijk voor de maatschappij. Iets wat er toe doet.  Maar wat dan? Hoe dan? Je wil verandering., maar je bent ook realistisch en bewust van wat je nu hebt. Jouw intentie voor plezier in het werk is niet uniek . 

Lees verder >

“Ik ontmoet Norbert op een moment dat er een heleboel zaken niet lopen zoals ik wil. Norbert vraagt: “Wat is op dit moment je grootste probleem?”, Hij analyseert de situatie en stelt een stappenplan voor: vandaag dit en dit en dit, morgen dat en dat en dat. Dit doe jij, dat zal ik voor je doen, we zien elkaar overmorgen weer. In hoog tempo gaan we samen aan de slag. Zoals gezegd, met verbluffend resultaat.”

Marjet Smits, Directeur ad Matres

norbert huijzer
Norbert Huijzer

‘een veranderplan maakt dat je focus behoudt’

De kern van mijn dienstverlening zijn de antwoorden op de vragen 'Wat zijn je ambities?’, ‘Wat te veranderen om je ambities te realiseren?', 'Hoe anderen persoonlijk betrekken?' en 'Hoe te veranderen?' Ik geloof in het eerst begrijpen, integraal veranderen, veranderingen persoonlijk maken, bite sized steps, het in kaart brengen van de verandering en dat veranderen altijd begint met een change mindset. Opdrachten uitgevoerd voor complexe organisaties (o.a. UWV, Shell, Aegon, P-Direct, Nuon, ENGIE, KLM-AF) en voor tal van MKB bedrijven die door te veranderen konden groeien. 

direct aan de slag?

neem gerust contact op voor het maken van een afspraak