Producten

Veranderplan

verander-programma

 verantwoord aan de slag
 
Met een Veranderprogramma realiseer je je intenties. Met een Veranderprogramma van Change Experts maak je veranderen heel concreet. Met een doordacht programma voorkom je onnodige fouten en ga je gefocust op je veranderdoel af. Zonder verspilling van tijd of geld en het geeft energieten worden gemaakt over wat kan en wat moet.
 

Lees verder >

veranderstrategie

een baken in onstuimige zeeën

Geen enkele organisatie kan zonder een veranderstrategie. Veranderingen komen in een moordend tempo, aantal en complexiteit op organisaties af. Steeds zullen er keuzen moeten worden gemaakt over wat kan en wat moet.

Lees verder >

verandertraining

leren van iets iets anders te maken 

Je kunt goed met veranderingen omgaan en met je gevoel en je ervaring lukt het je om mensen, team en organisatie mee te nemen in transformaties. In sommige situaties gaat toch wat moeizamer. Om te kunnen veranderen als mens, manager, directeur, team of organisatie heb je specifieke competenties nodig. De gevarieerde trainingen van Change Experts sluiten precies aan op wat nodig is en maakt dat je kunt veranderen . 

Lees verder >

veranderscan

gaat het je lukken? 

De scan is een snelle en effectieve manier om te zien welke veranderingen je in gang gaat brengen. Begrijp patronen en de samenhang zodat je weet of de beoogde verandering een realistische kans van slagen heeft. 

Lees verder >

“Ik ontmoet Norbert op een moment dat er een heleboel zaken niet lopen zoals ik wil. Norbert vraagt: “Wat is op dit moment je grootste probleem?”, Hij analyseert de situatie en stelt een stappenplan voor: vandaag dit en dit en dit, morgen dat en dat en dat. Dit doe jij, dat zal ik voor je doen, we zien elkaar overmorgen weer. In hoog tempo gaan we samen aan de slag. Zoals gezegd, met verbluffend resultaat.”

Marjet Smits, Directeur ad Matres

norbert huijzer
Norbert Huijzer

‘een veranderplan maakt dat je focus behoudt’

De kern van mijn dienstverlening zijn de antwoorden op de vragen 'Wat zijn je ambities?’, ‘Wat te veranderen om je ambities te realiseren?', 'Hoe anderen persoonlijk betrekken?' en 'Hoe te veranderen?' Ik geloof in het eerst begrijpen, integraal veranderen, veranderingen persoonlijk maken, bite sized steps, het in kaart brengen van de verandering en dat veranderen altijd begint met een change mindset. Opdrachten uitgevoerd voor complexe organisaties (o.a. UWV, Shell, Aegon, P-Direct, Nuon, ENGIE, KLM-AF) en voor tal van MKB bedrijven die door te veranderen konden groeien. 

direct aan de slag?

neem gerust contact op voor het maken van een afspraak