Telefoon: +31 (0)6 45 24 92 85     E-mail: info@change-experts.nl

Plezier in je werk

Plezier in werk

Veranderen om plezier in je werk te krijgen

De werksituatie waar je nu in zit brengt je niet verder. Je bent toe aan iets anders. Een andere baan. Een baan met meer mogelijkheden. Een baan die er toe doet. Hoe dan? Je wil verandering, maar je bent ook realistisch en bewust van wat je nu hebt. Jouw intentie voor plezier in het werk is niet uniek. Om een mooie baan te vinden en te behouden heb je eigenlijk ‘Plezier in werk’ van Change Experts nodig. ‘Plezier in werk’ is een werk- en denkwijze waarmee je een andere baan vindt waarvan je blij wordt en blijft. Het geeft je nieuwe inzichten en mogelijkheden. ‘Plezier in werk’ is opgebouwd uit drie modules. 

1. ontwerp je baan

2. vind je baan

3. blij met je baan

Ontwerp je baan

Verras jezelf

Vanuit verrassende invalshoeken ontwerp je drie banen. In het ontwerp neem je ook mee hoe je werkleven eruit ziet over 5 jaar. Met een good times journal. Je onderzoekt per baan hoe die baan voor je is. Dit noemen we prototyping. Het voorkomt nare verassingen en maakt het realistisch.  

Hoe het werkt

In een 1 op 1 sessie van 4 uur ontwerpen we jouw drie banen. Je investering is 395 euro ex BTW. De sessie is bij ons op kantoor of we werken online. Op basis van de drie ontwerpen ga je prototypen. 

Wat het je oplevert

  • verrassende moon shots
  • focus op realistische mogelijkheden 
  • je weet dat de baan ook echt bij je past
 

Vind je baan

Gericht aan de slag

Je hebt het prototype afgerond. Je gaat focussen op het vinden van een andere baan, gebaseerd op 1, 2 of 3 ontworpen banen. Je begint met het maken van een Veranderkaart. Met een veranderkaart van Change Experts krijg je een volledig beeld van wat te veranderen om je gedroomde baan te vinden. We delen het proces van ontworpen baan tot het ondertekenen van je nieuwe arbeidscontract, op in stappen. Per stap onderzoeken we wat je moet veranderen om je zoektocht te laten slagen. Van het aanpassen van je Linkedin profiel tot het leren van bepaalde competenties. Vervolgens maken we een concreet actieplan waarmee je de veranderingen realiseert en die leiden tot het vinden van je baan. Je gaat doelgericht de acties uitvoeren. Leren en bijsturen. 

Hoe het werkt

  1. In een 1 op 1 sessie van 4 uur tekenen we samen jouw veranderkaart. Je investering is 395 euro ex BTW.  De sessie is bij ons op kantoor of online.
  2. In twee 1 op 1 sessies à 2 uur maken we jouw veranderontwerp. Je investering is 495 euro ex BTW. De sessies zijn bij ons op kantoor of online. Tussen de 2 sessies in maak ik het veranderontwerp af. We  verfijnen dit samen in de 2e sessie.
  3. Na de 2e sessie ga je doelgericht aan de slag met het vinden van je baan. Desgewenst sta ik je met raad en daad bij: F2F gesprekken, Skypen?Zoomen/Teamen, Whatsappen, mailen en/of bellen, wat jij makkelijk vindt. We werken dan op basis van een Raad en Daad strippenkaart. De prijs is 350 euro, ex BTW. Een strip is 10 minuten. Je krijgt 30 strippen. 

 

Wat het je oplevert

  • de baan die bij je past
 

Blij met je baan

Zorg dat ook iedereen blij met jou is

Ha, je hebt je contract ondertekend! Gefeliciteerd! De eerste drie maanden van je baan zijn cruciaal voor het slagen van je baan. Get the beat of the system! Begrijpen hoe de organisatie werkt. In deze periode vind je op de juiste wijze de aansluiting met de organisatie en met de mensen waarmee je werkt. Focus houden en aandacht besteden aan dingen die belangrijk zijn. Je zorgt ervoor dat alle actoren ervaren wat jouw toegevoegde waarde is. Zorgen dat je je enthousiasme vasthoudt. Het complete verhaal is dat je zorgt dat je niet ten onder gaat in het moeras van druk, druk, druk, in het operationele. Dat je zorgt dat je goed overzicht houdt waarmee je bezig bent. Dat je de scherpe professional blijft.  Dat je steeds op tijd op veranderingen inspeelt. Dat maakt dat je blij blijft en dat anderen blij blijven met jou. 

Hoe werkt het

1) De eerste drie maanden werk je met extra verhoogde waakzaamheid. Elke week vijf minuten, of iets langer als dat nodig is, stilstaan en het spelveld overzien. Dat je weet waar je je focus moet leggen. Desgewenst hebben we elke week even kort contact. Dat houdt je super scherp. We doen dit op basis van Raad en Daad strippenkaart.

 2) Je overstijgt het operationele moeras. Twee keer per jaar hebben we een ‘ben ik goed bezig’ sessie à 2 uur. Dat doen we op een bijzondere en inspirerende locatie. Je investering is 395 euro, ex BTW.

Wat het je oplevert

  • plezier krijgen en houden in je werk

Wil je een zinvolle en plezierige baan hebben en/of houden? Bel dan Norbert Huijzer 06 452 492 85 of mail Norbert@Change-Experts.nl voor een vrijblijvende afspraak.