Ondernemers

Je bent een ondernemer en je hebt een burning ambition om succesvol te zijn


Je werkt als een ondernemer. Je hebt ideeën over producten en diensten. Dan het idee omzetten naar succes en winst, daar kun de volgende vragen bij stellen:

  • wat zijn de initiele ontwikkel kosten?
  • wie zin de afnemers?
  • weten waarom klanten voor jou kiezen?
  • hoeveel energie, tijd en geld in de marketing steken?
  • wanneer is het een succes?

Jouw uitdagingen

 
Wat te veranderen om succes te krijgen?

Je wil graag een succesvol ondernemer zijn! Wat hievoor te doen, te laten en te veranderen? Hoe te veranderen? Hoe te zorgen dat ik mee kan blijven doen?

Lees verder
 
Ik wil een probleem oplossen

Je hebt een probleem of een niet vervulde ambitie waar u wakker van ligt en die je echt graag opgelost ziet. Het probleem houdt u op. We gaan aan de slag. In een persoonlijk gesprek overzien we de situatie, maken we het probleem overzichtelijk, delen we het op in kleine oplosbare stukjes en gaan we over tot actie. We doen precies wat nodig is om het probleem op te lossen. Je kunt weer in volle vaart vooruit.

 
Ik wil doelen bereiken

In balans met werken, prive en alles wat je belangrijk vindt. Je weet je doelen, bent in “the flow” bij het bereiken van je doelen en je bereikt daadwerkelijk jouw doelen. Op basis van jouw Integral Dynamic Tool gaan we samen zorgen dat het ook een daadwerkelijk succes wordt. Dat doen we door middel van een prettige, energiegevende samenwerking. Je krijgt wat u nodig heeft. Je heeft het inkomen wat je verdient, je heeft een gezonde business case, je maakt je klanten happy. Je krijgt wat u ambieert.

 
Ik heb snel succes nodig

Je bent tot stilstand gekomen. Je hebt weinig tot geen klanten en/of opdrachten. Je omzet is te laag en je winst is nihil. Je hebt tal van de zoveel ondernemers tips toegepast, deelgenomen aan bv de Open cricles of andere ondernemersscholingen. Je bent al 'n tijdje lid van diverse ondernemersnetwerken zoals BNI. Het helpt je niet en het brengt je niet verder. De bodem van je schatkist komt in zicht. In een intensief traject gaan we aan slag zodat je zo snel mogelijk je kan storten op het binnen halen van opdrachten. Dat doen we op basis van een gezond business model, aantrekkelijk producten en/of diensten en de voor jou juiste marketing strategie. We gaan sprinten zodat je zo snel als mogelijk omzet gaat maken.

 
Ik wil sparren

Even ‘tegen iemand aanpraten’, zaken op ’n rijtje zetten. Of even stoom afblazen. Belemmeringen overzien, klein maken en oplossen. Achterover leunen en de zaken overzien.

Lees verder
 
Ik wil mijn zaken op orde krijgen

Als ondernemer heb je 2 vakken, je eigenlijke vak en het vak van ondernemer. Je bent met 1001 dingen bezig. Klanten vinden, geld verdienen, opdrachten uitvoeren en nog 998 dingen. Soms ben je even het overzicht kwijt, verdien je niet genoeg, staat de business stil en heb je een energie wegtrekker. We gaan aan de slag. We hebben 9 sessies van 2 uur en u heeft in totaal 32 uur huiswerk. Daarna weet je precies wat je moet doen om jezelf een prachtig ondernemers bestaan te geven. Je geeft jezelf overzicht met het Intregal Dynamic Tool. Je weet wat je moet doen (en laten) om een gezonde business te hebben. Jouw zaken zijn op orde. Je kunt ontspannen.

 
IK WIL TIJDIG KUNNEN INSPELEN OP VERANDERINGEN

De wereld staat niet stil. Van alle kanten zijn er steeds veranderingen die je niet mag negeren. Als je te laat bent moet je flink investeren om weer aangehaakt te zijn. Op basis van Integral Dynamic Tool gaan we aan de slag. Per kwartaal besteden we 1 dag om een overzicht te krijgen van alle veranderingen, zodat je steeds helemaal bij bent. Je blijft een scherpe professional. Je bent op de hoogte van de ontwikkelingen van jou markt; de ontwikkelingen op jou vakgebied en waar jou concurrenten mee bezig zijn. Je ziet tijdig de risico’s en kansen in de veranderende wereld en weet daar steeds op de juiste manier op in te spelen. Je behoudt jouw winstgevende business.

persoonlijk
maak de vrijblijvende afspraak
met Norbert Huijzer
06 452 492 85
norbert.huijzer@change-experts.nl