Norbert Huijzer

Positief: zoeken naar wat werkt

Concreet: duidelijk, feitelijk en zichtbaar

Genuanceerd: subtiel, oog voor detail en deel van een geheel, schakeringen zien

Vindingrijk: oplossingen waar anderen niet zo snel aan denken

"Ik werk als verandermanager en sparringspartner. Ik geloof dat wanneer je de complexiteit en dynamiek van de huidige situatie begrijpt, je integraal samen kunt veranderen en zo kunt bereiken wat je ambieert. Veranderen is een fascinerend vak, mijn professie, waar ik elke dag met veel plezier mee bezig ben. Ik werk met kleine, gedegen stappen.”

Mijn dienstverlenging is als volgt:

Leren hoe je zelfstandig veranderingen realiseert

Samen veranderingen realiseren

Ad interim Change Management

Veranderenkracht vergroten

norbert huijzer

Change management

Ik heb mijn master studie met heel veel plezier gevolgd bij de Vrije universiteit Amsterdam. De hoofdvakken van de studie verandermanagement waren: psychologie, social psychologie, organisatiekunde, bedrijfskunde en economie. De basis van integraal veranderen.

CV

Mijn CV is op aanvraag. Stuur een mail naar Norbert@Change-Experts.nl

Carrière

Gestart in de ICT, doorgegroeid naar management en consultancy functies, na Change management studie aan de Vrije Universiteit Amsterdam werk ik nu als een professionele verandermanager en sparringpartner. Ik heb gewerkt als medewerker en als ondernemer. Ik heb voor complexe organisaties zoals Shell, P-Direct, UWV,KLM-AF, ministerie VROM, SDU, Erasmus Universiteit, Electrabel, Nuon, CZ, Arkin, ABN AMRO, Delta Lloyd, PGGM, Spirit en Inholland opdrachten uitgevoerd. Ik werk ook voor MKB ondernemingnen.

Hobby

Zeilen is een hobby van mij. Zeilen betekent ook voor mij verantwoordelijkheid nemen, besluiten nemen (niet besluiten is ook een besluit), uitdagingen aangaan, navigeren, trimmen, iedereen moet het naar z’n zin hebben, ankeren, lekker eten, leren, ontspannen en samen zijn.

Referenties

“Het is heel fijn om in Norbert een profi partner te hebben om samen naar ambitieuze, realistische doelen toe te werken. Het doorlopen van de sessies gaf mij een sterk gevoel van groei: uitstijgen boven mezelf en boven mijn conculega’s. En daarnaast is Norbert ook nog eens hele aardige vent. Aanrader voor iedereen die de ondernemer 2.0 in zichzelf naar boven wil halen! ”

Frank Plaats, zelfstandig ondernemer, communicatie ontwerper.


Meer weten?!

Ik deel graag mijn kennis. Neem contact met mij op:

Email Norbert@Change.expert .nl Bel mij (06 452 492 85)