Training meer veranderkracht

Zo krijg je meer veranderkracht

De wereld is in verandering, onze maatschappij, je directe omgeving, klanten, structuren, verdienmodellen, werkwijzen, omgangsvormen, technologieën, denkwijzen, normen, wet- en regelgeving, inzichten, ketens, teams en mensen. Sommige veranderen zullen je niet raken, zullen langs je heen gaan, of zul je misschien niet eens zien. Andere veranderingen, soms klein, ver weg kunnen diepe impact hebben. Je kunt nu nog niet weten welke veranderingen dat kunnen zijn. Wat je nu wel kan is je veranderkracht vergroten, zodat je tijdig kunt inspelen op alle veranderingen die op je afkomen.

Veranderkracht bestaat uit 20 evidence based elementen. Per onderwerp gaan we door middel van interactie achterhalen wat jouw score per element is. Als de veranderkracht groot genoeg is dan ben je klaar om te veranderen op dit gebied, mocht de veranderkracht onvoldoende zijn dan weet je precies waar je aan kunt werken om jouw veranderkracht te vergroten. Na de training heb jij een volledig beeld van jouw veranderkracht. Ook voorzie ik je van de next steps om de elementen waarop je slecht scoort aan te pakken.


Inhoud training

De inhoud van de training bestaat uit:
  • 1. Wat is veranderkracht
  • 2. Waarom is integraal veranderen noodzakelijk?
  • 3. Het wat, wie (stakeholders) en het hoe van veranderen
  • 4. Hoe laat ik het voor mij werken?

Tijdsduur: 4 uur
Je krijgt 3 maanden gratis toegang tot Webapp Veranderkracht Met de de Software tool “veranderkracht” kun je vaststellen wat jouw veranderkracht is.
Locatie is Buurtboerderij "Ons Genoegen". Spaarndammerdijk, Amsterdam
Er is ruim voldoende, bijna gratis, parkeermogelijkheid.
Afhankelijk van het begintijdstip is er aansluitend een biologische lunch of netwerk borrel.


Het resultaat

  • je kent alle 20 elementen van veranderkracht
  • je kent je veranderkracht of die van een team, afdeling of organisatie
  • je weet wat je te doen staat om je veranderkracht te vergroten op de voor jouw belangrijkste elementen

Meer veranderkracht? Schrijf je in voor de training. Neem contact op.

20elementen veranderkracht

De twintig elementen van veranderkracht

Deskundig, positief en vindingrijk

Norbert Huijzer

Ik ben Norbert en ik werk als verandermanager en sparringspartner. Ik geloof dat wanneer je de complexiteit en dynamiek van de huidige situatie begrijpt, je integraal kunt veranderen en zo kunt bereiken wat je ambieert. Veranderen is een fascinerend vak, mijn professie, waar ik elke dag met veel plezier mee bezig ben.  Ik verpak  veranderkennis in behapbare en meteen praktisch toepasbare brokken. ” 

Norbert Huijzer, Verandermanager & sparringpartner

persoonlijk
Persoonlijk
€ 400,-

- We gaan 1 op 1 aan de slag
- Planning afgestemd op jouw agenda
- Op bijzondere locaties in Amsterdam
- Volledig afgestemd op jouw situatie

groepsgewijs
Groepsgewijs
€ 300,-

- Klassikaal
- Op de laatste vrijdag van de maand
- Op bijzondere locaties in Amsterdam

Trainingsvorm

Kies de vorm die bij je past

Referentie

"Vanuit de passie voor mijn vak (communicatie en vormgeving) begon ik ooit als zelfstandige. Met vallen en opstaan leerde ik het ondernemerschap en alles wat daar bij komt kijken maar er kwam een moment waarbij ik, vooral op zakelijk gebied, keihard tegen mijn grenzen aan liep.

Ik ontmoette Norbert toen ik een workshop Guerrilla Marketing gaf. We spraken naderhand af en gingen samen aan de slag. In een aantal sessies, waarbij we echt de diepte in gingen, fileerden we alle mogelijke aspecten van ‘mijn business’. Wie zijn nou eigenlijk mijn klanten en welke problemen los ik voor ze op? Hoe kan ik mijn pitch op een slimme manier opbouwen zodat ik ‘m ter plekke kan aanpassen aan de persoon die ik voor me heb? Dit en nog veel meer. Norbert bracht mij naar het next level van ondernemerschap. Zijn stijl is vriendelijk, to the point en zeer doelgericht. Inhoudelijk sterk en zeer compleet.

Het is heel fijn om in Norbert een profi partner te hebben om samen naar ambitieuze, realistische doelen toe te werken. Het doorlopen van de sessies gaf mij een sterk gevoel van groei: uitstijgen boven mezelf en boven mijn conculega’s. En daarnaast is Norbert ook nog eens hele aardige vent. Aanrader voor iedereen die de ondernemer 2.0 in zichzelf naar boven wil halen! "

Frank Paats, zelfstandig ondernemer, communicatie-ontwerper

Meer veranderkracht?

Vergroot je vermogen om soepel in te spelen op veranderingen. Schrijf je in voor de training.