Directeuren

Je bent een directeur reikt naar de sterren


Werkend vanuit uw passie ben je samen met uw bedrijf bezig met het verwezenlijken van jouw business doelen.
Je hebt de ambitie om:
  • producten en diensten te innoveren?
  • toe te komen aan de strategie van het bedrijf?
  • kwaliteit van jouw team(s) verhogen?
  • verbeteren sales & marketing beleid en hier echt resultaten uit halen?
  • technologische ontwikkelingen toe gaan passen?
  • om je business doelen bereiken?
  • om veranderingen echt in één keer laten slagen?
  • blij worden van medewerkers en klanten?
  • tijdig kunnen inspelen op kansen in jouw markt?
  • persoonlijk door te groeien en te ontwikkelen?Jouw uitdagingen

 
Alle zaken op orde

Om als directeur te slagen met je organisatie of afdeling betekent dat alle zaken op orde zijn. Zoals strategie, marketing, communicatie, business case, compelling doelen, service en last but not least: de medewerkers. Door een consequente samenhang gaan de zaken 'lopen' en steeds beter. Wat te veranderen om al je zaken op orde te krijgen? Met Change-Experts kun al je zaken (nog) beter voor elkaar krijgen. Wij bieden hiervoor een structuur zodat snel een overzicht krijgt. Je weet dan meteen wat te veranderen.

 
IK WIL DOELEN BEREIKEN

Op basis van jouw Integral Dynamic Tool gaan we gaan samen zorgen dat het ook een daadwerkelijk succes wordt. Dat doen we door middel van een prettige, energiegevende samenwerking. Je krijgt wat u nodig heeft. Je heeft het inkomen wat u verdient, je hebt een gezonde business case, jouw klanten maken je happy. Je krijgt wat u ambieert.

 
Ik wil een probleem oplossen

Je hebt een probleem of een niet vervulde ambitie waar je wakker van ligt en die je echt graag opgelost ziet. Het probleem houdt je op. We gaan aan de slag. In een persoonlijk gesprek overzien we de situatie, maken we het probleem overzichtelijk, delen we het op in kleine oplosbare stukjes en gaan we over tot actie. We doen precies wat nodig is om het probleem op te lossen. Je kunt weer in volle vaart vooruit.

 
Hoe te veranderen?

Je wil graag jouw veranderingen laten slagen. En dat jouw organisatie makkelijk kan inspelen op veranderingen zodat je altijd mee kunt blijven doen. Hoe doe ik dat?

Lees verder
 
Ik wil sparren

Even ‘tegen iemand aanpraten’, zaken op ’n rijtje zetten. Of even stoom afblazen. Belemmeringen overzien, klein maken en oplossen. Achterover leunen en de zaken overzien.

Lees verder
 
IK WIL TIJDIG KUNNEN INSPELEN OP VERANDERINGEN

De wereld staat niet stil. Van alle kanten zijn er steeds veranderingen die je niet kunt negeren. Als je te laat bent moet je flink investeren om weer aangehaakt te zijn. Op basis van Integral Dynamic Tool gaan we aan de slag. Per kwartaal besteden we 1 dag om een overzicht te krijgen van alle veranderingen, zodat je steeds weer helemaal bij bent. Je blijft een scherpe professional die op de hoogte van de ontwikkelingen op de markt; de ontwikkelingen op je vakgebied en waar je concurrenten mee bezig zijn. Je ziet tijdig de risico’s en kansen in de veranderende wereld en weet daar steeds op de juiste manier op in te spelen.

persoonlijk
maak de vrijblijvende afspraak
met Norbert Huijzer
06 452 492 85
norbert.huijzer@change-experts.nl