Telefoon: +31 (0)6 45 24 92 85     E-mail: info@change-experts.nl

Traject zaken op orde

Je bent met veel zaken gelijktijdig bezig. Soms ben je even het overzicht kwijt, is de omzet te laag, kost een medewerker energie, staat de business stil en heb je een energie wegtrekker. Het belemmert. Weten wat je uniek maakt, wie je blij maakt, aangename thuissituatie, bereikbare ambities, jouw klanten en je toegevoegde waarde, gezond verdienmodel, de juiste kennis en competenties hebben, weten wat je laat doen, gebruik van technologie, soepel omgaan met anderen en uitgekiende marketing laten je groeien en bloeien. Het moet allemaal kloppen, het zakelijke en het menselijke, dat is doorslaggevend voor jouw succes.

De start

Na het gratis kennismakingsgesprek gaan we met elkaar in een dag (8 uur) onderzoeken waar belemmeringen zijn en welke zaken in orde zijn. Op basis hiervan kunnen we goed inschatten welke acties en veranderingen worden uitgevoerd om al je zaken op orde te krijgen.

Het resultaat na een dag

Je hebt:

  • een samenhangend overzicht van
    • welke zaken in orde zijn
    • welke zaken niet in orde zijn
  • inzicht wat te veranderen om dit in orde te krijgen
  • genoeg informatie om een planning te maken.
 
Mise en place metafoor

Mise-en-place betekent het “op zijn plaats gezet”. Deze voorbereidende werkzaamheden zorgen ervoor dat het nodige keukengerei klaar ligt en dat voorgesneden, voorbereide ingrediënten klaarstaan die men nodig heeft bij het bereiden van gerechten. Een goede mise-en-place zorgt ervoor dat men snel kan doorwerken en dat het koken soepel verloopt. Het traject Zaken op orde is de mise-en-place voor directeur, manager en ondernemer. Het Verander Buisness Tool is hierbij het keukengerei.

Referenties

"“Als ondernemer sta je vaak alleen voor bij belangrijke beslissingen. Norbert heeft mij als sparringpartner begeleid in het stellen van een concrete en reëel verkoopdoelen. Ik heb op zijn aanwijzingen een actieplan opgesteld. Norbert houd de vinger aan de pols. We hebben regelmatig contact soms persoonlijk, soms via Skype. Continu een stroom van aanwijzingen maar nooit te veel. Norbert heeft ervoor gezorgd dat er nu lijn zit in alle klantgesprekken en dat begint zijn vrucht af te werpen. Zoekt u als ondernemer een kundige sparringpartner met een persoonlijke benadering dan beveel ik Norbert van harte aan.”

Henk Stomphorst / Directeur

All zaken op orde

Krijg weer controle over je zaken. Neem contact met mij op.