Sparren

Sparren is  je zorgen, twijfels en ideeën toetsen, kansen ontdekken, nadenken, capoeira, afstand nemen, overzien, je omgeving begrijpen en tot nieuwe inzichten komen. Altijd in vertrouwen. Leren vanuit het verleden en voorbereiden op wat komen gaat.

Werkwijze

Sparren is op afroep en/of periodiek ingepland. Na het vrijblijvende kennismakingsgesprek kijken we het beste bij je past.  Sparren kan door een face to face gesprek, Skypen, telefonisch, mail en/of Whatsappen.  Sparren kan in 10 minuten of een paar uur. Net wat nodig en mogelijk is. Ook, of misschien wel juist, buiten de kantooruren.

Het resultaat

Alleen ‘tegen iemand aanpraten’ en daarmee zaken op ’n rijtje zetten is al prettig.  Of even stoom afblazen, dat lucht op. Belemmeringen zien, dan weet je wat te doen staat. Je succes delen, maakt blij.  Kansen zien geeft je energie.  Doelen scherp stellen geeft richting. Het zorgt dat je weer/nog meer plezier hebt in je werk.

 

persoonlijk

Maak de vrijblijvende afspraak

met Norbert Huijzer

06 452 492 85

Norbert@change-experts.nl

 

Referentie

"Als ondernemer sta je vaak alleen voor bij belangrijke beslissingen. Norbert heeft mij als sparringpartner begeleid in het stellen van een concrete en reëel verkoopdoelen. Ik heb op zijn aanwijzingen een actieplan opgesteld. Norbert houd de vinger aan de pols. We hebben regelmatig contact soms persoonlijk, soms via Skype. Continu een stroom van aanwijzingen maar nooit te veel. Norbert heeft ervoor gezorgd dat er nu lijn zit in alle klantgesprekken en dat begint zijn vrucht af te werpen. Zoekt u als ondernemer een kundige sparringpartner met een persoonlijke benadering dan beveel ik Norbert van harte aan."

Henk Stomphorst / Director

Concreet, genuanceerd en vindingrijk

Norbert Huijzer

Ik ben Norbert en ik werk als verandermanager en sparringspartner. Ik geloof dat wanneer je de complexiteit en dynamiek van de huidige situatie begrijpt, je integraal kunt veranderen en zo kunt bereiken wat je ambieert. Veranderen is een fascinerend vak, mijn professie, waar ik elke dag met veel plezier mee bezig ben.  Ik verpak  veranderkennis in behapbare en meteen praktisch toepasbare brokken. ” 

Norbert Huijzer, Verandermanager & sparringpartner

Spar abonnement

Spar abonnement

Je investering is een:

  1. spar abonnement met een looptijd van 1 kwartaal, inclusief 90 spar minuten** is 300 euro
  2. aanvullend per eenheid 17,50 euro

 

** Prijzen exclusief BTW. Basiseenheid is 10 minuten. Als aan het eind van de kwartaal eenheden over hebt kun je deze nog 2 kwartalen gebruiken. Per kwartaal ontvang je een factuur en per kwartaal opzegbaar. Naar bestellen.

Met een Spar abonnement kun je ook ongepland, ook of juist buiten de kantooruren, even sparren.

Meerdere keren sparren maakt dat je tot diepere inzicht komt.

Leveringsvoorwaarden

Zie Change-experts Algemene voorwaarden

Bijzondere werkplekken

Bijzondere werkplekken

Onze buitengewone werkplekken zijn in en rond Amsterdam. Op bijzonder locaties. Hoog boven Amsterdam, aan het kabbelende water, midden in het bruisende centrum, in volslagen rust, in een kantoor, in klassieke stijl of juist helemaal modern, in een binnentuin, op het water, urban, landelijk, gemoedelijk, informeel of omgeven door kunst. Een werkplek die iets aan de situatie bijdraagt. Een werkplek waar je je prettig en op uw gemak voelt. Een werkplek die makkelijk voor je te bereiken is met de auto (ja, met gratis parkeren!), openbaar vervoer of fiets. Als het sparren buiten de ring van Amsterdam plaats vindt dan zullen reiskosten, a 35 euro per uur, in rekening worden gebracht.